Logo

Державна установа
«Полтавський обласний центр контролю
та профілактики хвороб
Міністерства охорони здоров’я України»

Нормативна база Полтавського обласного лабораторного центру МОЗ України

Про затвердження уніфікованих форм актів, які складаються за результатами перевірок суб’єктів господарювання у частині дотримання вимог санітарного законодавства

Державною санітарно-епідеміологічною службою України на виконання статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», «Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2012 року №187/2012 та частини першої Розпорядження Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2010 року № 1850-р «Про забезпечення здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» було розроблено уніфіковані форми актів, що складаються за результатами перевірок суб’єктів господарювання в частині дотримання вимог санітарного законодавства.

Детальніше...

Наказ від 13.01.2006 № 7

Наказ від 13.01.2006 № 7 Про затвердження гігієнічного нормативу "Перелік речовин, продуктів, виробничих процесів, побутових та природних факторів, канцерогенних для людини"

Зареєстровано Міністерством юстиції за N 100/11974 від 06.02.2006

Детальніше...

Постанова головного державного санітарного лікаря України від 06.03.2012 № 5

Постанова головного державного санітарного лікаря України від 06.03.2012 № 5 "Про попередження епідемічних ускладнень внаслідок надзвичайних ситуацій викликаних повенями"

Отримати інформацію: Постанова №5

Постанова Головного державного санітарного лікаря України від 06.07.2010 №25 "Про затвердження значень гігієнічних нормативів мікробіологічних показників безпеки кукурудзяного крохмалю"

Публічна інформація

Постанова Головного державного санітарного лікаря України від 06.07.2010 №25 "Про затвердження значень гігієнічних нормативів мікробіологічних показників безпеки кукурудзяного крохмалю"

Детальніше...